Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayın görmek

Rüyada mayın görmek

Rüyada mayın görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mayın gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada mayın toplamak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada mayına basmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada mayın tarlasında yürümek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalettir.

Rüyada mayın görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada mayınlı tarla görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, bunun farkına varacağına yorulur.

Rüyada mayın temizlemek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, projenin gerçekleştirileceğine, herkesin şaşırtılacağına işarettir.

Rüyada mayın tarlası görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments