Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayın toplamak

Rüyada mayın toplamak

Rüyada mayın toplamak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mayın toplamak gördüyseniz:

  • Genel olarak dış uyarılara açıksınız.

Rüyada mayın toplamak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada mayın temizlemek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mayın tarlasında yürümek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mayın görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, en küçük sorunda parlayacağına inanılır.

Rüyada mayına basmak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Rüyada mayın tarlası görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mayınlı tarla görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dut meyvesi toplamak kasasının daha çok para dolacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, her geçen gün sorunların artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments