Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayın temizlemek

Rüyada mayın temizlemek

Rüyada mayın temizlemek üzüleceğine, pişman olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ev taşımaya, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sevindirici şeyler duymaya, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada mayın temizlemek gördüyseniz:

  • Diğerlerini etkilemek için gereğinden fazla harcama yapmamaya özen gösterin.

Rüyada mayın temizlemek uzun uzun dalıp gideceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mayın tarlasında yürümek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada mayın görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mayına basmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mayın tarlası görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mayın toplamak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mayınlı tarla görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kanı temizlemek güç ve para kaybedeceğine, gözünün yaşını sileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments