Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peynir basmak

Rüyada peynir basmak

Rüyada peynir basmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada peynir basmak gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada peynir basmak ticarette şansının yaver gideceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa yalın ayak basmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada arabada frene basmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada at bokuna basmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne basmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada una basmak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments