Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz suyu görmek

Rüyada maydanoz suyu görmek

Rüyada maydanoz suyu görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, yanlış yatırımlar yapılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz suyu gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada maydanoz suyu içmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada maydanoz suyu görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada maydanoz dikmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, güvensizlik duymaya, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada ekili maydanoz görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz kökü görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz ve marul görmek ister istemez başının belaya gireceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada pazardan maydanoz almak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments