Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan maydanoz almak

Rüyada pazardan maydanoz almak

Rüyada pazardan maydanoz almak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, çok başarılı olacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, sağlığının da bozulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret eder.

Rüyada pazardan maydanoz almak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyum göstermeniz gerekebilir.

Rüyada pazardan maydanoz almak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, aç kalacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada birine maydanoz vermek borçlarının kapanacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına rivayet eder.

Rüyada maydanoz toplamak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demet maydanoz görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada sararmış maydanoz görmek aile hayatlarını bozulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil maydanoz yemek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada marul ve maydanoz görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yeni bir eve taşınılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments