Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz dikmek

Rüyada maydanoz dikmek

Rüyada maydanoz dikmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz dikmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Rüyada maydanoz dikmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada maydanoz yıkadığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, daha geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada maydanoz tohumu ekmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Rüyada bahçede maydanoz görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret eder.

Rüyada birine maydanoz vermek bolluk ve bereket elde edeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada marul ve maydanoz görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada maydanoz toplamak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işaret eder.

Rüyada nane ve maydanoz görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments