Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz ve marul görmek

Rüyada maydanoz ve marul görmek

Rüyada maydanoz ve marul görmek daima afiyette olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz ve marul gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Rüyada maydanoz marul görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada marul maydanoz görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada maydanoz ve marul görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada marul ve maydanoz görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada maydanoz pişirmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işarettir.

Rüyada maydanoz çiğnemek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Rüyada maydanoz yediğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada nane maydanoz görmek işinde ustalaşacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments