Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz kökü görmek

Rüyada maydanoz kökü görmek

Rüyada maydanoz kökü görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kurtuluşu yakalayacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz kökü gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada maydanoz kökü görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük köklü ağaç görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Rüyada dişinin kökünden çıktığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ağaç kökleri görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada köksüz diş görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Rüyada saçını kökünden kesmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada kökünden çiçek sökmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kökünden çiçek koparmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments