Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz suyu içmek

Rüyada maydanoz suyu içmek

Rüyada maydanoz suyu içmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, işinde itibar edineceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada maydanoz suyu içmek gördüyseniz:

  • Kişisel şüphelerinizi bir yana bırakıp kendinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada maydanoz suyu içmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada maydanoz suyu görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada marul ve maydanoz görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz pişirmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz kökü görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz demeti görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işarettir.

Rüyada bir demet maydanoz görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments