Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, günahlarına tövbe edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada maydanoz yeşil soğan gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, rütbenin yükseleceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil maydanoz görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, zararını tamamen kapatacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil maydanoz yemek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sevineceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik maydanoz görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan ayıklamak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan çıkarmak sevineceğine ve mutlu olacağına, hayır vereceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments