Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, alkış alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada mavi yüzlü yorgan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işarettir.

Rüyada mavi yorgan dikmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, maddi imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada mavi yorgan görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Rüyada mavi renk yorgan görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine inanılır.

Rüyada mavi saten yorgan görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments