Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yorgan görmek

Rüyada mavi yorgan görmek

Rüyada mavi yorgan görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yeni bir yol çizileceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yağmur yağmamasına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet eder.

Rüyada mavi yorgan gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Rüyada mavi yorgan görmek imkanlarının artacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, stresli bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek kazanç elde edeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, rütbenin yükseleceğine işarettir.

Rüyada mavi renk yorgan görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi saten yorgan görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi yorgan dikmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bir uzmana başvurulacağına işaret eder.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, ailesinin de büyük olacağına alamet eder.

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hayırlı kapılar açılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments