Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bebek yorganı görmek

Rüyada mavi bebek yorganı görmek

Rüyada mavi bebek yorganı görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi bebek yorganı gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi yorgan görmek emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi saten yorgan görmek kendi işinin patronu olunacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi yorgan dikmek şansın ve bahtının da açılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalettir.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, darlanacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk yorgan görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bebek yorganı görmek bereketli işlere gireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments