Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yorgan dikmek

Rüyada mavi yorgan dikmek

Rüyada mavi yorgan dikmek emellere ulaşılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, terfi alacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi yorgan dikmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermeli, diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız.

Rüyada mavi yorgan dikmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, işlerinin artacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek yorganı dikmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan dikmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan ağzı dikmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, verdiği sözleri tutacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganı dikmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, anne ve baba duası alınacağına delalettir.

Rüyada yorgan dikmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Rüyada yatak yorgan dikmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments