Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf ve yorgan görmek

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalettir.

Rüyada çarşaf ve yorgan gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada çarşafsız yorgan görmek kendisi ile baş başa kalacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan çarşafı görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına işaret eder.

Rüyada çarşaf yorgan görmek hastalıklarının son bulacağına, dertlerin son bulacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments