Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi türban görmek

Rüyada mavi türban görmek

Rüyada mavi türban görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi türban gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Rüyada mavi türban takmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada mavi türban görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada türbana girdiğini görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada türbana girmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz türban görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada türbanlı kadınlar görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini türbanlı görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz türban takmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, karamsar ve umutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments