Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz türbanlı kadın görmek

Rüyada beyaz türbanlı kadın görmek

Rüyada beyaz türbanlı kadın görmek küslüklerin biteceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, keyfe kavuşacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Rüyada beyaz türbanlı kadın gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Rüyada beyaz türbanlı kadın görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada türbanlı kadın görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada türbanlı kadınlar görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine inanılır.

Rüyada beyaz türban görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz türban takmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, canının derdine düşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeşil türban takmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelin görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbanlı birini görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, insanlara öncülük edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments