Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tırnak görmek

Rüyada mavi tırnak görmek

Rüyada mavi tırnak görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi tırnak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Rüyada tırnağa mavi oje görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi tırnak görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada koyun tırnağı görmek görgülü ve kültürlü olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kendi tırnaklarını kesmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına yorulur.

Rüyada tırnağın kopmasını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak takmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments