Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi tırnaklarını kesmek

Rüyada kendi tırnaklarını kesmek

Rüyada kendi tırnaklarını kesmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, gelirinin çoğalacağına, merdiven atlayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, güzel sözler işiteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kafasını rahatlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek bazı konularda konuşulacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kökünden tırnak kesmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kişinin her işi severek yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendi tırnaklarını kesmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, zorluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek uğradığı zararın telafi edileceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına yorulur.

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments