Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın kopmasını görmek

Rüyada tırnağın kopmasını görmek

Rüyada tırnağın kopmasını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağın kopmasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada takma tırnak takmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada koyun tırnağı görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada tırnağı koparmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tırnak etini yemek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok mutlu edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments