Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın kesildiğini görmek

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakları kesilmek ona yardımcı olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kesip atmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek çabalarının boşa çıkacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments