Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun tırnağı görmek

Rüyada koyun tırnağı görmek

Rüyada koyun tırnağı görmek uzun yıllar yaşayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yorulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun tırnağı gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Rüyada koyun tırnağı görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, daha fazla kazanç getireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma tırnak görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine tabir olunur.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sorunları başarıyla çözmeye, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak makası satın almak kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayatının karışacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Rüyada ölü tırnağı kesmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments