Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suda boğulmak

Rüyada kirli suda boğulmak

Rüyada kirli suda boğulmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, işlerinin ters gideceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kirli suda boğulmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada kirli suda boğulmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, daha pozitif biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suda yıkanmak isteklerinin gerçekleşeceğine, daha çok dünya malı edineceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli suda abdest almak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kirli suda balık tutmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kazancının iki kat artacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kirli suda yüzmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments