Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye ve yağmur görmek

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek hastalıklarının azalacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yanlış seçimler yapacağına, onları okula göndereceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada şemsiye ve yağmur gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kısmetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada yağmur şemsiye görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına işarettir.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments