Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi sel görmek

Rüyada mavi sel görmek

Rüyada mavi sel görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada mavi sel gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Rüyada mavi sel görmek büyük bir işe kavuşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden ölmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin içinden geçmek sorunların bir bir çözüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada sel gibi su görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada selde boğulduğunu görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, doğru olanı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde sel görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada selçuk ismi duymak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada selden korunmak borçlanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments