Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden korunmak

Rüyada selden korunmak

Rüyada selden korunmak kişinin kafasının rahat edeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden korunmak gördüyseniz:

  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada selden korunmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, maaşının artacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytandan korunmak için dua okumak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada cinden korunmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek tarafından korunmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalettir.

Rüyada erkek tarafından korunmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulur.

Rüyada köpekler tarafından korunmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments