Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden ölmek

Rüyada selden ölmek

Rüyada selden ölmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, geçim derdi yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çok zengin olacağına işaret eder.

Rüyada selden ölmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Rüyada selden ölmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada selde yüzmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine rivayet eder.

Rüyada sel ve su görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Rüyada seli izlemek sermayesinin boşa gideceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada selde sürüklenmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel kalktığını görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz sel suyu görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden adam kurtarmak doğru işler yapacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments