Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu mavi göz görmek

Rüyada koyu mavi göz görmek

Rüyada koyu mavi göz görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hobilerine eğileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada koyu mavi göz gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada koyu mavi göz görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada koyu yeşil göz görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işaret eder.

Rüyada koyu mavi göl görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada koyu mavi elbise giymek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada koyu mavi giymek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada koyu mavi su görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu mavi renk görmek parasal krizler yaşanacağına, makam edineceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine rivayet eder.

Rüyada koyu mavi deniz görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments