Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir saat takmak

Rüyada yeni bir saat takmak

Rüyada yeni bir saat takmak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, kırgınlıkların geçeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına inanılır.

Rüyada yeni bir saat takmak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada yeni kol saati takmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada yeni saat takmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, hayatınızın neşe dolacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işarettir.

Rüyada yeni bir saat takmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak işlerinin de hal yoluna gireceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kol saati takmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada koluna altın saat takmak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı saat takmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kol saati takmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments