Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte taş görmek

Rüyada mavi renkte taş görmek

Rüyada mavi renkte taş görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işarettir.

Rüyada mavi renkte taş gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada mavi renkte taş görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli taş görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli taşlar görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk taş görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, şaşkın olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mavi yüzük taşı görmek işlerin aksayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments