Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk taş görmek

Rüyada mavi renk taş görmek

Rüyada mavi renk taş görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, huzurunun artacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk taş gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Rüyada mavi renkli taş görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada mavi renkli taşlar görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk taş görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkte taş görmek gelirinin çoğalacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taş görmek geç de olsa huzura erileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada mavi taşlı yüzük almak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek sermayesinin çoğalacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments