Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yüzük taşı görmek

Rüyada mavi yüzük taşı görmek

Rüyada mavi yüzük taşı görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada mavi yüzük taşı gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek iş ve mekan değiştireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada altın mavi taşlı yüzük görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına inanılır.

Rüyada mavi taşlı altın yüzük görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, evliliğinde mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi yüzük taşı görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük almak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çalışmalarının beğenileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments