Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli taş görmek

Rüyada mavi renkli taş görmek

Rüyada mavi renkli taş görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, haklılığının anlaşılacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli taş gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada mavi renkte taş görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkli taş görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli taşlar görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, servet sahibi olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk taş görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet eder.

Rüyada mavi taşlı küpe görmek yeni bir araca sahip olunacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments