Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlı bilezik görmek

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına inanılır.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak canının kıymetini bileceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek çok büyük ses getireceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mavi bilezik takmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi bilezik görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin gönlünü alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments