Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli taşlar görmek

Rüyada mavi renkli taşlar görmek

Rüyada mavi renkli taşlar görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, can sıkıcı haberler almaya, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, her daim bereketli işler yapacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli taşlar gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada mavi renkli taş görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte taş görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkli taşlar görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalettir.

Rüyada mavi renk taş görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taş görmek işinde zarar edeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments