Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek işe giren herkesin kalkınacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments