Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kadife kumaş görmek

Rüyada mavi kadife kumaş görmek

Rüyada mavi kadife kumaş görmek bir sebeple çok üzüleceğine, nasiplerini alacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kadife kumaş gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek gergin olacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, işlerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yarınlarına inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kadife elbise görmek imkânlarının da genişleyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada mavi kadife görmek onlar için çabalayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadife etek görmek çok sevileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi kadife pantolon görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, işyerini kapatacağına, birikiminin artacağına alamet eder.

Rüyada kadife koltuk görmek bolluk içinde yaşanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, darda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments