Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ipek kumaş görmek

Rüyada mavi ipek kumaş görmek

Rüyada mavi ipek kumaş görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, başarıyla geleceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına inanılır.

Rüyada mavi ipek kumaş gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin de rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş almak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş satın almak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, güzel bir evliliğe delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ipekli kumaş görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine tabir olunur.

Rüyada ipek kumaş görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi ipek elbise giymek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments