Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kumaş görmek

Rüyada mavi kumaş görmek

Rüyada mavi kumaş görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet eder.

Rüyada mavi kumaş gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden kaçınmalısınız.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk kumaş görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kumaş görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkte kumaş görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalettir.

Rüyada yırtık kumaş görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, dara düşeceğine, aksiliklerin son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments