Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saat görmek

Rüyada kol saat görmek

Rüyada kol saat görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, gün sayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kol saat gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada kol saati takmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kolunda saat görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bayan kol saati bulmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, umutlarının biteceğine işarettir.

Rüyada kol saat aldığını görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol saati tamir etmek moral bozukluğu yaşanacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye kol saati almak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeni kol saati görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü kol saati görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments