Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli saat görmek

Rüyada mavi renkli saat görmek

Rüyada mavi renkli saat görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli saat gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi renkli saat görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi saat görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek edilen duaların kabul olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi duvar saati görmek onu uyaracağına, hasretlerin biteceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada mavi kol saati takmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi saat almak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments