Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli kalem görmek

Rüyada mavi renkli kalem görmek

Rüyada mavi renkli kalem görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, güzel günlere kavuşacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalettir.

Rüyada mavi renkli kalem gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

Rüyada mavi renkli kalem görmek sorunlarının yakında biteceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek yeni bir ortaklık kurulacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına delalet eder.

Rüyada mavi kalem almak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kalem sürmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze mavi kalem sürmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada mavi boya kalemi görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments