Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kalem sürmek

Rüyada mavi kalem sürmek

Rüyada mavi kalem sürmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, bol muhabbette olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada mavi kalem sürmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan işlerde kullanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada göze mavi kalem sürmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Rüyada mavi kalem sürmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze kalem sürmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada birine göz kalemi sürmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada dudağa kalem sürmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments