Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kurşun kalem görmek

Rüyada mavi kurşun kalem görmek

Rüyada mavi kurşun kalem görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Rüyada mavi kurşun kalem gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem satın almak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem almak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem yemek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına işaret eder.

Rüyada kurşun kalem görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kurşun kalem almak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, güzelleşeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments