Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boya kalemi görmek

Rüyada mavi boya kalemi görmek

Rüyada mavi boya kalemi görmek zor günlerin sona ereceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi boya kalemi gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada mavi boya kalemi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada renkli boya kalemi görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, lüks içinde olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Rüyada kuru boya kalemleri görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, engel teşkil edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada boyalı kalemler görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada boya kalemi almak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boya kalemi görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Rüyada boya kalem görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, bazı adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments