Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kalem almak

Rüyada mavi kalem almak

Rüyada mavi kalem almak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, rızkın ve kazancın artacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kalem almak gördüyseniz:

  • Kendi önceliklerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kalem görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, dilediği gibi yaşayacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine tabir olunur.

Rüyada mavi boya kalemi görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kalem görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kalem almak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi kalem çekmek çok güzel günler geçireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments