Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi etek görmek

Rüyada mavi etek görmek

Rüyada mavi etek görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yaşamına renk geleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalet eder.

Rüyada mavi etek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada uzun mavi etek giymek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi etek görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kederleneceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada mavi mini etek görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada mavi etek giymek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, kazancının hiç azalmayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada mavi uzun etek görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli etek görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada mavi uzun etek giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments