Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kot etek görmek

Rüyada mavi kot etek görmek

Rüyada mavi kot etek görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, net bir bakış açısı kazanacağına işaret eder.

Rüyada mavi kot etek gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Rüyada mavi kot etek görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet eder.

Rüyada uzun kot etek giymek işlerinde bir aksama yaşayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot etek giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada mini kot etek görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kot etek giydiğini görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa kot etek görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kot etek görmek iyilik bulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada mavi kot görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments