Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz etek görmek

Rüyada mavi beyaz etek görmek

Rüyada mavi beyaz etek görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz etek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Rüyada mavi beyaz etek görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, neşesini kaçıracağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada mavi kot etek görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet eder.

Rüyada mavi etek almak mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yakında başlayacak aşk macerasına alamet eder.

Rüyada mavi renk etek giymek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada mavi uzun etek görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada mavi renkli etek görmek güzel bir döneme girileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte etek görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada mavi etek giymek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments